Vrouwen met Impact

Verhoog het aantal vrouwen in invloedrijke posities die impact hebben door kracht en kunst.

Art for Women with Impact (Kunst voor vrouwen met impact) is een beweging geïnitieerd door Carmen Breeveld (Europese zwarte zakenvrouw van het jaar 2003 en CEO Topvrouwen Academy) en Tarana Labuche, oprichter van Labuche Fine Art.

Over het programma Vrouwen met Impact

Vrouwen met Impact is één van de programma’s van Stichting DOEN.  Doelstelling is zichtbaar maken van vrouwelijke rolmodellen zodat zij een voorbeeldfunctie kunnen vervullen naar andere (jongere en oudere) vrouwen die zich daaraan kunnen optrekken en op die wijze een bijdrage kunnen leveren aan de empowerment vrouwen. Wij denken hierbij aan vrouwelijke rolmodellen uit diverse sectoren (Kunst, bedrijfsleven, overheid, sport).

Kunst voor vrouwen met impact beweging

Het doel van de beweging is rechttoe rechtaan: verhoog de vertegenwoordiging van vrouwen in invloedrijke posities die impact hebben door de kracht van kunst. In dit project zal Labuche Fine Art 20 krachtige vrouwen portretteren om benodigde kwaliteiten te accentueren zoals kracht, wijsheid en liefde, om mondiale uitdagingen op te lossen waar we tegenwoordig voor staan.

Internationale Vrouwendag

Het canvas wordt onthuld op de 8 maart 2022, op Internationale Vrouwendag en wordt tentoongesteld in diverse nationale musea en galerieën. Na een jaar is het kunstwerk geveild en fondsen zullen worden gedoneerd aan de empowerment en coaching van vrouwelijke vluchtelingen in Nederland. Daarnaast verschijnt er een boek dat extra licht werpt op de persoonlijke verhalen van elke vrouw die dat is onderdeel van het project.

Meer informatie

Meer informatie over het Art for Women with Impact programma en hoe u zich kunt aanmelden voor deelname aan dit project volgt snel.

Meer informatie

Passie Podcast Tarana Labuche

Tarana Labuche

Tarana Labuche is een beeldend kunstschilderes die haar ezel pal naast de stranden van de mooie stad Den Haag, heeft. Via haar kunstwerken verkent zij de thema’s kracht en kwetsbaarheid.

“Haar hoogste doel is om trots over te brengen in zowel kracht als kwetsbaarheid. Om empowerment, liefde en positiviteit te brengen en mensen te inspireren om verbinding te maken met hun goddelijke aard.”

Het kunstwerk van Labuche bevordert de positieve sociale dialoog over gelijkheid en is te zien geweest op verschillende internationale evenementen om gender-, ras- en kansengelijkheid te promoten. Haar nieuwste werk was door heel Den Haag te zien om de bekendheid van Black Lives Matter te vergroten. Als afgestudeerde van het Milan Art Institute wordt ze wereldwijd erkend voor de kwaliteit van haar beeldende kunst.

Meer informatie vindt u op de website van Tarana Labuche.

Tarana Labuche
Tarana Labuche