RTL: Sinds 1996 is Carmen Breeveld directeur van Team Care

RTL- Carmen

RTL: Sinds 1996 is Carmen Breeveld directeur van Team Care

https://www.rtl.nl/(/financien/studioew/programma/)/components/financien/studioew/gast92Breeveld.xml

Sinds 1996 is Carmen Breeveld directeur van Team Care. Team Care heeft een gevestigde naam als bemiddelingsspecialist voor vaste en tijdelijke HR posities. Daarnaast biedt men met HR portfolio management een innovatief instrument om de juiste balans te brengen binnen organisaties. Team Care ontwikkelde twee belangrijke

ontwikkelprogramma’s voor diversiteit, welke organisaties in staat stellen dit binnen hun organisatie te vergroten.

In 2003 werd Carmen Breeveld gekozen als Zwarte Zakenvrouw van het jaar door de European Federation of Black Women Business Owners. Sindsdien vervult zij verschillende adviseurrollen voor de Nederlandse overheid. Ze is een rolmodel voor zowel vrouwen als voor ‘nieuwe Nederlanders’.

Na haar studie Pedagogiek en Personeelsmanagement heeft Carmen Breeveld ruime ervaring opgedaan in het operationele en beleidsmatige P&O werk, zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven.

Naast het runnen van haar eigen bedrijf, is Carmen initiator van de prestigieuze Human Talent Trophy Award, dat in het leven is geroepen om opvallende en originele prestaties op het gebied van Human Resources van organisaties te belonen.

Geen reactie's

Geef een reactie