Inspirational Speeches

INSPIRATIONAL SPEECHES

Regelmatig komt het voor dat teams bijeenkomen om te evalueren of nieuwe plannen te maken voor de toekomst. Mensen uit een bepaalde branche zijn zo branche specifiek gericht bezig dat het vaak ontbreekt aan nieuwe impulsen om het probleem eens van de andere kant te bekijken. Indien u een spreker nodig heeft met een strategische visie en brede blik op ontwikkelingen binnen- en buiten Nederland, kunt u een beroep doen op Carmen Breeveld & Partners om uw directie- of managementteam weer van nieuwe impulsen te voorzien.

42881166 - businesswoman standing on stage and reporting for audience
NATIONAAL

Carmen Breeveld heeft ervaring met speeches voor grote- en middelgrote groepen. De onderwerpen zijn uiteenlopend. De meest voorkomende vragen liggen op het terrein van business development, inclusive leadership, vrouwelijk leiderschap, nieuw leiderschap, inspiratiesessies en het eigen verhaal.

INTERNATIONAAL

De afgelopen 15 jaar heeft Carmen Breeveld diverse malen internationale podia betreden om te spreken over vrouwelijk leiderschap, diversiteit en inclusieve werkomgeving, obstakels voor vrouwelijke leiders en vrouwelijke ondernemers. De locaties waar Carmen Breeveld Nederland vertegenwoordigd heeft als spreker zijn o.a. de Women in Leadership Conferenties in Beijing, Suriname, Aruba, Curaçao, New York, Cyprus en Londen.