Doelstellingen Carmen Breeveld & Partners

INSPIRE TO PERFORM

Carmen Breeveld is de grondlegger van Carmen Breeveld & Partners (CBP). Deze organisatie is een herpositionering van de voormalige Team Care Group welke was opgericht in 1996. Deze organisatie stond bekend om haar HRM specialisme op het gebied van werving & selectie, detachering, interim – en projectmanagement op het gebied van Human Resource Management ten behoeve van de top 500 corporate ondernemingen. Gedurende deze periode is Team Care uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op HRM gebied en heeft de bekendheid in het bijzonder te danken aan de prestigieuze Human Talent Trophy Award die in het leven is geroepen door Carmen Breeveld om buitengewone prestaties op HRM gebied zichtbaar te maken en te belonen tijdens deze jaarlijkse award uitreiking.

Onze waarden

Onze slogan is: “Inspire to perform” waarmee wij willen aangeven dat er aan het leveren van hoge prestaties een bepaalde mate van inspiratie aan vooraf gaat. Naast het vergaren van kennis, is inspiratie ‘het middel’ om bijzondere prestaties te kunnen leveren. Dit proces heeft overigens alleen een kans van slagen binnen een veilige omgeving. Organisaties met ambitie zullen derhalve de focus moeten leggen op het creëren van die veilige omgeving die nodig is voor het leveren van buitengewone prestaties.

Transitie tijdperk

Binnen Carmen Breeveld & Partners hebben wij de overtuiging dat wij organisaties op een adequate en praktische manier kunnen helpen bij de noodzakelijke transities die zij doormaken. De wereld om ons heen verandert en organisaties die toekomstbestendig willen zijn, zullen in deze transitie moeten meegaan en zich dienen aan te passen aan de nieuwe werkelijkheid.

Onze partners

Wij hebben alle expertise bijeen voor de analyse, planning en noodzakelijke interventies om het leiderschap binnen uw organisatie klaar te stomen voor het aansturen van een inclusieve werkomgeving.